© 2017 ALL RIGHTS RESERVED – MOENNA MEDIA

DISCOGRAPHY

With Celia Cruz

•  Tributo A Ismael Rivera (1992)

•  Esa Maldita Costilla – movie soundtrack (2008)

 

With Gilberto Santa Rosa

•  A Dos Tiempos De Un Tiempo (1992)

•  De Cara Al Viento (1994)

•  En Vivo Desde Carnegie Hall (1995)

•  Eséncia (1996)

•  De Corazón (1997)

•  Oro Salsero (2000)

•  Gilberto Santa Rosa (2012)

 

With Tito Nieves

•  I Like It Like That (1997)

•  Dale Cara A La Vida (1998)

 

With Jose Alberto “El Canario”

•  Llegó La Hora (1992)

•  On Time (1996)

•  Back To The Mambo: Tribute To Machito (1997)

•  Mis Mejores Canciones (1998)

•  Herido (1999)

•  Diferente (2001)

•  Then & Now (2004)

•  Original (2011)

•  Intimamente Salsero – Live (2012)

•  Romántico y Rumbero (2014)

 

Selected Discography

 

2014  Luisito Quintero, 3rd Element

2014  Jose Alberto “El Canario”, Romántico Y Rumbero

2014  Ruina Nueva (as yet untitled/ in production)

2012  Gilberto Santa Rosa, Gilberto Santa Rosa

2012  Jose Alberto “El Canario”, Intimamente Salsero

2011  Mambo Legends Orchestra, Watch Out (¡¡Ten Cuidao!)

2011  Santiago All-Stars, Joya Y Rareza

2011  Crystal Torres, Life Lessons Vol. 1

2010  Jose Alberto “El Canario”, Original

2010  Wason, Alma Mia

2009  Domingo Quiñones, Conquistador De Corazones

2009  Aventura, The Last

2009  Vanessa Williams, The Real Thing

2009  Latin Giants of Jazz, Ven Baila Conmigo

2009  Domingo Quiñones, Conquistador De Corazones

2008  3D - Ritmo De Vida, Que Siga La Rumba

2008  Various Artists, Bar Latina

2008  Willie Colón, El Malo, Vol. 2: Prisioneros Del Mambo

2008  New York Latin Jazz All-Stars, Feliz Navidad

2008  Orquesta Antonetti, Sigue El Paso

2008  Chino Perez, Ciudadano Del Mundo

2008  Hector Giovanni, Paso A Paso

2007  8 Y Más, Juega Billar

2007  Various Artists, Petrol Presents: Greatest Songs Ever - Caribbean

2007  Various Artists, Rough Guide To Salsa Dura NYC

2007  Antonetti Orquestra, Sigue El Paso

2007  Cesar Chino Perez, Ciudadano Del Mundo

2007  Various Artists, Salsa Bands Of New York

2007  Various Artists, Salsa Dura NYC

2007  Los Hermanos Colón, Abriendo Nuevos Caminos

2007  Salsa Swingoza, Aquí Se Puede

2007  Various Artists, Salsa En La Calle 2007

2006  Olga Tañon, Soy Como Tu

2006  Various Artists, Billboard Latin Music Awards 2006 Finalists

2006  Raulin Rosendo, Dame Otra Oportunidad

2006  Tránsito, La Nueva Combinacion

2006  Various Artists, Pura Salsa [Metro]

2006  Minino, Radical

2006  Papo Pepin, Y Ponte En Vela

2006  Various Artists, Very Best Of Salsa

2005  Johnny Pacheco, Entre Amigos

2005  Tito Nieves, 20th Century Masters – Millennium Collection: Best Of Tito Nieves

2005  Brenda K. Starr, Atrévete A Olvidarme

2005  Chino Nuñez & Friends, It’s SHO Time

2005  Alberto Shiroma, Camelia De La Noche

2004  Ricky Gonzalez, Oasis

2004  Jose Alberto “El Canario”, Then & Now

2004  Michael Stuart, Sin Miedo

2004  La 25, Con El Rock En Las Venas

2004  Jeff Niess, Evolution

2004  George Delgado, Mi Ritmo Llegó

2004  Johnny Ray, Crossing Over

2004  Various Artists, Solohits: Salsa and Dance Latin Hits Remix

2004  Various Artists, Urban Latino

2003  Roselyn Sanchez, Borinqueña

2003  Alberto Shiroma, Mona Lisa

2003  Miguel Martin, De Tiempo En Tiempo

2003  Obie Bermudez, Confesiones

2003  Various Artists, Salsa: The Essential Album

2003  Los Soneros Del Barrio, Siguiendo La Tradicion

2003  Miguel Martin, De Tiempo En Tiempo

2002  Jose Alberto “El Canario”, Back To The Mambo

2002  Son De Cali, Estilo Própio

2002  Jimmy Sabater & Son Boricua, Mo

2002  Dominic, Soy Como Soy

2002  Alberto Shiroma, Habanera

2002  Los Soneros Del Barrio, Remembranzas

2001  Jennifer Lopez, J. Lo

2001  Esa Maldita Costilla, Original Movie Soundtrack

2001  Nelson Gonzalez, Pa’ Los Treseros

2001  Safire, Bringing Back the Groove

2001  Jose Alberto “El Canario”, Diferente

2000  Gilberto Santa Rosa, Oro Salsero

2000  Domingo Quiñones, Poeta Y Guerrero

2000  Mickey Taveras, Mas Romántico

2000  Dominic, Mi Gran Sueño

2000  Willie Amadeo, A Mi Manera

1999  George Lamond, Entrega

1999  Jose Alberto “El Canario”, Herido

1999  Jimmy Bosch, Salsa Dura

1999  Frankie Negron, Lo Que Llevo Por Dentro

1999  Aris Martinez, Y Su Combinacion

1998  Tito Nieves, Dale Cara A La Vida

1998  Tony Vega, Hoy Quiero Cantarte

1998  Conjunto Clásico, Clásico De Nuevo

1998  Johnny Rivera, Un Estilo Propio

1998  Raulin Rosendo, Simplemente Contrólate

1998  Ray De La Paz, Preparate Bailador

1998  Michael Stuart, Retratos

1998  Raulin Rosendo, Llegó La Ley

1998  Isidro Infante, Licencia Para Engañar

1998  Various Artists - RMM, 10th Anniversary (Recorded Live)

1998  Dominic, Niegalo Todo

1998  William Cepeda, My Roots And Beyond

1997  Gilberto Santa Rosa, De Corazón

1997  Tito Nieves, I Like It Like That

1997  Ray Sepulveda, De Todo Un Poco

1997  Yorman, Camino Al Futuro

1996  Gilberto Santa Rosa, Eséncia

1996  Jose Alberto “El Canario”, On Time

1996  Johnny Rivera, Paisajes De La Vida

1996  Raulin Rosendo, Dominicano Para El Mundo

1996  Various Artists - RMM, Put Your Heart On: Salsa In English Vol. 2

1996  Isidro Infante, La Elite 2

1996  Danny Rojo, Regálame Tu Amor

1996  Various Artists - RMM, Recordando A Selena

1995  Gilberto Santa Rosa, En Vivo Desde Carnegie Hall

1995  Mongo Santamaria, Brazilian Sunset

1995  Isidro Infante, La Elite

1995  Raulin Rosendo, El Sonero Que El Pueblo Prefiere

1994  Gilberto Santa Rosa, De Cara Al Viento

1994  Ray Sepulveda, Llegaste Tú

1993  Louie Ramirez & Ray De La Paz, Otra Noche Caliente

1993  Pete “El Conde” Rodriguez, Generaciones

1993  Ramon Rodriguez, El Dulcero

1993  Chrissy I-Eece, Sangre Nueva

1993  Cheo Feliciano, Motivos

1993  Raulin Rosendo, Lo Máximo!

1992  Gilberto Santa Rosa, A Dos Tiempos De Un Tiempo

1992  The Mambo Kings, Original Movie Soundtrack

1992  Celia Cruz, Tributo A Ismael Rivera

1992  Jose Alberto “El Canario”, Llegó La Hora

1992  Ray Barretto, Soy Dichoso

1992  Madera Fina, Tallando La Salsa

1992  Raulin Rosendo, Que Se Cuiden Los Soneros

1992  Louie Ramirez, Sexy Salsa Vol. 1 & 2

1991  Alex Bueno, Alex Bueno

1991  Louie Ramirez, King of Latin Vibes

1991  Mecano, Aidalai

1991  Raulin Rosendo, Mama Vieja

1991  Daniel Ponce, Changó Te Llama

1991  Roberto Blades, Veo, Siento y Canto

1991  Costa Brava, De Santa Isabel

1991  Roy Tavaré Y El Clan De La Furia, Se Siente

1990  My Blue Heaven, Original Movie Soundtrack

1990  Luis “Perico” Ortiz, Vuelvo Otra Vez

1990  Fernando Villalona, Todo

1990  Orquesta Inmensidad, Dejala Que Suene

1989  Fania All-Stars, Guasasa

1989  Ray Barretto, Irresistible

1989  Louie Ramirez, El Genio

1988  Celia Cruz & Ray Barretto, Ritmo En El Corazon

1987  Ray Barretto, Aquí Se Puede

1986  Lavilliers, Voleur De Feu

1985  Miguel Y Oscar/ La Fantasia, Un Regalo De Salsa

1984  Ray Barretto, Todo Se Va’ Poder

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now